Piffa till ditt sovrum

4 kommentarer
För att ge ditt sovrum den där känslan av lyx och elegans men samtidigt sätta en personlig prägel på rummet kan vi varmt tipsa dig om att införskaffa en sänggavel. En sänggavel skyddar inte bara väggen mot oönskade fläckar utan är även bekväm att luta sig emot när man t.ex. läser eller ser på TV i sängen.

Hos Benington kan du själv skräddarsy din egna sänggavel! Vi har flera olika modeller att välja mellan och sedan är det fritt fram att välja bland våra 1000 olika tyger. Vi har även olika sorters nitar och knappar som du kan välja till. Självklart kan du även komplettera meden matchande sängkappa som vi syr upp efter dina egna mått.

Våra gavlar behöver du heller inte montera på väggen! Du behöver alltså inte borra några hål eller skruva något då alla gavlar levereras med små "gummitassar" som gaveln står på. Det räcker alltså med att du lutar din gavel mot väggen och skjuter fast den med sängen. Detta gör det även lätt att flytta på gavlen om du t.ex. vill möblera om i sovrummet.

Några av våra modeller. Kom gärna och titta och känn i vårt showroom.
Just nu har vi 40% rabatt på alla sänggavlar i vår butik på Norrlandsgatan 7!
 
1 ullie:

skriven

åhh ja synd att pengar fattas annars hade ja gjort mej en sån här snygg gavel

Ha en fin tisdag

Svar: Just nu har vi 40% rabatt på slutpriset av våra gavlar under hela maj månad! :)
Benington

2 ullie:

skriven

tittar på dem men tyvärr annars hade ja slagit till direkt

3 Tina:

skriven

Kan man anpassa höjden på gaveln efter eget tycke? Byta säng efter sommar & semester:))

Svar: Absolut! Vi har flera olika höjder på gavlarna! Just nu har vi även 40% rabatt på alla gavlar och även på tyget du väljer! :) Kika gärna in på: http://www.benington.se/sv/articles/175/sanggavlar så kan du välja bredd på någon av gavlarna för att se vilka höjder den finns i :) Vänligen observera att det i dagsläget endast går att beställa gavlar i vår butik på Norrlandsgatan 7, välkommen!
Benington

4 Anna-karin Sandberg:

skriven

Hej,
vi är ute efter en beige sänggavel som är lite svängd på sidorna ,,sängen är 140 cm,,har ni någon+<
mvha-k